Pridružite se Husse klubu in postanite eden od mnogih sponzoriranih Husse vzrediteljev po vsej Evropi 

Husse je visoko kakovostna hrana iz Švedske in na trgu deluje že 25 let. Na slovenski trg pa je Husse prodrl leta 2009. Izdelki so visoko kakovostni in 100% naravni ter so narejeni iz sestavin, ki pripomorejo k boljšem razvoju psov in mačk. 

Obseg Husse hrane je primeren za najrazličnejše pse, različnih starosti in velikosti. Na voljo so produkti tako za majhne, kot za velike pasme psov, za mladiče, odrasle starejše, pa tudi za pse, ki so bolj aktivni in za manj aktivne pse. Nudimo pa tudi hrano, ki je namenjena psom z občutljivim prebavnim sistemom in alergijskimi problemi. 

Poleg suhe in mokre hrane za pse, nudimo tudi hrano za mačke, različne dodatke k prehrani, priboljške za pse in mačke, šampone in higienske izdelke. Več informacij o samih proizvodih je na voljo na naši spletni strani www.husse.si

Kakšne ugodnosti pridobi vzreditelj? 

Profesionalno suho hrano za pse, ki je namenjena izključno vzrediteljem, ugodne cene, 

brezplačno dostavo na dom, 

paketi za mladičke, 

brezplačno svetovanje o prehrani, 

objava psarne in legel na naši spletni strani. 

-dodaten popust na že znižano hrano za  vzreditelje, super premium hrano in ostale izdelke


Splošni pogoji HUSSE kluba: 

Vzreditelj proizvode Husse uporablja za lastne pse, in jih ne prodaja naprej tretjim osebam. Vzreditelj odda naročilo neposredno podjetju Ariden, le ta pa bo vzreditelju dostavil hrano in proizvode v roku 7 dneh od prejema naročila. V kolikor naročenega izdelka ni na zalogi v Sloveniji, ga vzreditelj prejme v roku 3 tednov po oddaji naročila.  

Ker je vzreditelj tudi promotor hrane Husse in pridobiva nove kupce, mu Ariden zagotovil brezplačne pakete za oddane mladiče, ki vsebuje Husse hiško z vzorci in promocijskim materialom. Vzreditelj

ob prodaji mladiča ta brezplačni paket podari novemu lastniku njegovega psa. Po oddaji mladiča pa vzreditelj v 14 dneh posreduje kontaktne podatke o kupcu psa podjetju Ariden.  

Ariden bo na svoji spletni strani objavljal vzrediteljeve novice oziroma objavljal nova legla in mu s tem pomagal pri iskanju kupcev.  


Pišite nam na prodaja@husse .si za ponudbo ali pokličite na 030 640 209

 

 Husse Slovenija 

Ariden d.o.o. 

Vergerjev trg 2 

6000 Koper 

 www.husse.si 

T: +30640209 Priporočilo veterinarjev že po vsej Evropi!

 

Scroll