O Nas | Husse že od 1987

O HUSSE


Husse se zavzema za KVALITETO, STORITEV in ZNANJE.

Husse je bil ustanovljen leta 1987 na Švedskem. Danes podjetje po vsem svetu prodaja širok razpon premium kvalitetne pasje in mačje prehrane, mačje stelje in različne dodatke. Izdelke s Husse vozili dostavimo brezplačno neposredno na vaš naslov.

Husse pasja in mačja prehrana sta narejeni iz super premium in premium sestavin. Vsa Husse prehrana je izdelana v najboljših tovarnah s profesionalnim kadrom in opremo.

Zagotovilo za kvaliteto izdelkov in produkcijskega procesa je število zadovoljnih in zvestih Husse strank po vsem svetu. Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte o prehranskih sestavinah, dodatkih, energijski vrednosti in prebavljivosti.

 


K SODELOVANJU VABIMO NOVE FRANŠIZORJE


Husse blagovna znamka vsako leto povečuje svojo rast in je prisotna že po celem svetu. Največji prednosti znamke sta visokokakovostna hrana za pse in mačke ter dober servis. Tako izdelke franšizorji dostavijo brezplačno do kupčevih vrat. Pri dostavi se držijo načela točnosti, poleg tega pa so izobraženi za pomoč in nasvete strankam s področja prehranjevanja malih živali.

Poudarek dajejo poznavanju trga, konkurence in lastnih proizvodov. Husse deluje preko franšiznega sistema. Master franšizor, ki ima v oskrbi celotno področje države, skrbi za gradnjo, razvoj in ugled znamke in hkrati izobražuje franšizorje. Ti izdelke neposredno prodajajo končnim kupcem in skrbijo za celovito podporo strankam. Osnova prodaje temelji na osebnem stiku. Kupec hrano naroči po telefonu ali prek spletne strani, nato pa jim ta hrano brezplačno dostavi na dom v dogovorjenem roku.


Ekipa, ki stoji za blagovno znamko Husse, je sestavljena iz motiviranih podjetnikov z željo po uspehu.


V kolikor imate zanimanje za sodelovanje pokličite na +70557386 Dejan, ali nam pišite na slovenia@husse.si.
 

HUSSE PO SVETU

 
Trenutno (januar 2016) je HUSSE prisoten v naslednjih državah: Avstrija, Belorusija, Belgija, Bolgarija, Hrvaška, Češka, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Madžarska, Islandija, Italija, Irska, Latvija, Lihtenštajn, Litva , Luksemburg, Makedonija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija, Srbija, Španija, Slovaška, Slovenija, Švedska, Švica, Turčija in Velika Britanija.

Izven Evrope: ZDA (Arizona, Kalifornija, Florida in Illinois), Kolumbija, Mehika, Južna Afrika, Nigerija, Angola, Tajvan, Japonsko, Singapur, Malezija in Hong Kong.

V celoti je:
54 Master licenc in več kot 1000 franšiz in distributerstev (509 franšizorjev in približno 520 distributerjev).

 Husse evolution since 1987 

 

Scroll