Zdrav življenjski slog za pse, mačke in konje.

O Nas | Husse že od 1987

O HUSSE


Husse se zavzema za KVALITETO, STORITEV in ZNANJE.

Husse je bil ustanovljen leta 1987 na Švedskem. Danes podjetje po vsem svetu prodaja širok razpon premium kvalitetne pasje in mačje prehrane, mačje stelje in različne dodatke. Izdelke s Husse vozili dostavimo brezplačno neposredno na vaš naslov.

Husse pasja in mačja prehrana sta narejeni iz super premium in premium sestavin. Vsa Husse prehrana je izdelana v najboljših tovarnah s profesionalnim kadrom in opremo.

Zagotovilo za kvaliteto izdelkov in produkcijskega procesa je število zadovoljnih in zvestih Husse strank po vsem svetu. Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte o prehranskih sestavinah, dodatkih, energijski vrednosti in prebavljivosti.


Husse po svetu


Trenutno (januar 2016) je HUSSE prisoten v naslednjih državah: Avstrija, Belorusija, Belgija, Bolgarija, Hrvaška, Češka, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Madžarska, Islandija, Italija, Irska, Latvija, Lihtenštajn, Litva , Luksemburg, Makedonija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija, Srbija, Španija, Slovaška, Slovenija, Švedska, Švica, Turčija in Velika Britanija.

Izven Evrope: ZDA (Arizona, Kalifornija, Florida in Illinois), Kolumbija, Mehika, Južna Afrika, Nigerija, Angola, Tajvan, Japonsko, Singapur, Malezija in Hong Kong.

V celoti je:
54 Master licenc in več kot 1000 franšiz in distributerstev (509 franšizorjev in približno 520 distributerjev).

 Husse evolution since 1987 

 

Nedavno pogledano
VALP MAXI

VALP MAXI

Popolna prehrana za odraščajoče mladičke večjih pasem, breje in doječe psice....
53,90 €
OPTIMAL MINI

OPTIMAL MINI

Popolna prehrana za aktivne pse manjših pasem.
11,90 €
PASJI POVODEC

PASJI POVODEC

Rdeč pasji povodec.
7,50 €
OPTIMAL GIANT

OPTIMAL GIANT

Popolna prehrana za pse velikih pasem.
HEALING CREAM  : 100 ml

HEALING CREAM : 100 ml

Zdravilna krema.
14,90 €
Scroll