Omega 3+

Omega 3+

Optimalna vrednost Omega 6 in Omega 3 za svetlečo dlako in zdravo kožo.

Kaj je funkcija omega-6 in omega-3?

Funkcije maščobnih kislin so postale jasno razumljene šele v zadnjem desetletju. Esencinalne maščobne kisline so prisotne v prehranskih maščobah in oljih ter so bistvenega pomena za zdravje. Obstajata dve vrsti maščobnih kislin, omega-6 in omega-3.

Omega-6 maščobne kisline so prisotne v veliko rastlinskih olj. Ti so potrebni za zdravo kožo, zdravo dlako in prav tako igrajo pomembno vlogo v plodnosti in razmnoževanju.

Omega-3 maščobne kisline imajo veliko različnih funkcij v telesu. V zadnjem času zdravstvene raziskave kažejo vedno večji pomen teh maščobnih kislin na zdravje ljudi in živali. Omega-3 ščitijo možganske celice in izboljšajo sposobnost učenja pri mladičkih. Omega-3 imajo protivnetne značilnosti, ki so lahko še posebej koristne za pse, ki imajo probleme s kožo, sklepi ali črevesjem. Poleg tega omega-3 maščobne kisline igrajo vlogo pri prenosu kisika v telesne celice.

Elementov: 3

na stran

Seznam Mreža

 1. DIET KIDNEY, HEART & LIVER

  Super Premium, dietetic pet food for adult dogs of all breeds suffering from chronic renal, cardiac and/or hepatic insufficiency.

  100,00 €
 2. LAXOLJA - LOSOSOVO OLJE

  Naravno 100% lososovo olje.
  16,50 €
 3. EXCLUSIVE LYSTER CARE

  Posebej razvita za aktivne mačke in mačke z občutljivo kožo.
  16,50 €

Elementov: 3

na stran

Seznam Mreža

Scroll